Etsimme apuvälineteknikkoa/vuoden 2024 aikana valmistuvaa apuvälineteknikkoa Turun klinikallemme

19. elokuu 2024 - admin

Tehtävänäsi on toimia alaraajaratkaisujen parissa esim. yksilöllisesti valmistetut sekä valmisortoosit, yksilölliset tukipohjalliset ja jalkineet. Työtehtäväsi muotoutuvat ja tarkentuvat asiakastarpeiden, sekä omien mielenkiinnon kohteittesi myötä.

Meillä pääset vastaamaan itsenäisesti asiakaspalveluprosessista, aina tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta tuotteen valmistukseen ja kontrolliin asti. Klinikallamme pääset hyödyntämään nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiä.

Jos olet vielä opintojesi loppumetreillä, tarjoamme sinulle mahdollisuuden perehtyä apuvälineiden valmistukseen viimeisen harjoittelun aikana. Pääset mukaan myös asiakasvastaanotolle suunnittelemaan ratkaisuja yhdessä kokeneemman asiantuntijan kanssa. Harjoittelun aikana sinulla on mahdollisuus päästä mukaan työyhteisöön ja näyttää osaamisesi. Vakuuttaessasi meidät harjoittelun aikana persoonallasi ja motivaatiollasi, pääsemme neuvottelemaan työsuhteen aloittamisesta Turun klinikalla.  

Olet sitten kokenut tai vasta-alkaja, arvostamme aktiivista, toimeen tarttuvaa ja kehitysmyönteistä työotetta.  

Tehtävä on vakituinen. Harjoittelijalla mahdollisuus työllistyä työharjoittelun jälkeen.  
 
Kiinnostuitko? 

Jos innostuit, kerro siitä meillekin ja ota yhteyttäosoitteessa rekry@respecta.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä saatekirje.  

Jos haluat lisätietoa tehtävästä tai harjoittelupaikasta, ota yhteys palvelupäällikkö Essi Männistö (essi.mannisto@respecta.fi, puh 040 3488 536)